E-lectro.md Logo

Expediere & Returnare

Achitarea comenzii.

In prezent puteti alege una din modalitatile de plata

  • numerar - la primirea coletului
  • prin transfer bancar - primind prin posta electronica o proforma de plata dupa lansarea comenzii.

In timpul apropiat va fi posibila de asemenea plata prin intermediul cardurilor bancare.

 

Livrarea comenzii.

Termenul de livrare a comenzilor nu depaseste , de obicei , 2 zile lucratoare, in cazul existentei marfii in stoc. De cele mai multe ori livrarea comenzilor se efectuaza in dimineata urmatoarei zile de lucru. In acest caz veti primi o instiintare la stadiul de executare a comenzii Dvs. In prealabil curierul va va contacta telefonic, pentru a coordona timpul util de livrare a comenzii.

Daca Dvs. refuzati comanda, va rugam sa tineti cont de urmatoarele

  • pentru cazurile, cand marfa livrata nu corespunde comenzii facute de Dvs., este intr-o stare nesatisfacatoare din punct de vedere tehnic, calitativ sau ca aspect (inclusiv calitatea ambalajului), sau are caracteristice deosebite de cele indicate pe site-ul nostru, Dvs. veti fi liber de orice plati catre noi, iar platile efectuate anterior referitor la comanda curenta vor fi returnate catre Dvs. in termen de 3 zile lucratoare;
  • pentru cazurile, cand marfa livrata corespunde comenzii facute de Dvs., este intr-o stare satisfacatoare din punct de vedere tehnic, calitativ si ca aspect (inclusiv calitatea ambalajului), si are caracteristice indicate pe site-ul nostru, Dvs. veti fi obligat sa achitati plata pentru transportarea comenzii, indiferent daca transportul a fost gratuit sau nu. Restul sumei achitate anterior referitor la comanda curenta va fi returnat catre Dvs. in termen de 3 zile lucratoare.